Bemutatkozás

Az 1996. októberében alapított, magyar tulajdonban lévő ArtNexus Kft., hazánk egyik vezető, angol és francia nyelvű televíziós adókat terjesztő hálózata. Nem csupán Magyarországon érhető el szolgáltatásunk, hanem Csehországban és Szlovákiában egyaránt is választhat a széles csatornakínálatunkból.

Célunk, hogy cégünk rugalmas struktúrájával segítse a külföldi médiaszolgáltatókat Magyarországon és Közép-Kelet-Európában aktivitásuk kiterjesztésében. Megoldásokat kínálunk nyelvi és kulturális akadályok leküzdésében, személyes kapcsolatok kialakításában a helyi szereplők a médiaszolgáltatók, ügyvédi irodák, a helyi hatóságok és a kábelszövetségek között.

Az ArtNexus fő profilja a nemzetközi csatornák értékesítése kábeles, IP, műholdas és hoteles platformokon, összesen három országban. Ezenfelül biztosítjuk partnereinknek a jogi és műszaki feltételeket ahhoz, hogy az általunk képviselt csatornák a lehető legtöbb háztartásba jussanak el. Emellett természetesen pénzügyi szolgáltatásokat is nyújtunk a TV adók terjesztése kapcsán.

A mindenre kiterjedő marketing és PR szolgáltatásunk keretében lehetőség van arra, hogy profi szakembereink kommunikáljanak a csatorna nevében a sajtóval és a nézőkkel, előre meghatározott kommunikációs terv alapján. Új és innovatív megoldásainkkal, akár a teljes műsorfolyamot honosítani tudjuk, mellyel új nézők érhetőek el rövid időn belül.

Az ArtNexus hitvallása az elmúlt 19 évben a hosszútávú, személyes ügyfélkapcsolat, az autonómia, a dinamizmus és az új látásmód. Kiemelt célunk, hogy hatékonyan, minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk jelenlegi és leendő ügyfeleink számára.

Reméljük, hogy hamarosan Önnel is dolgozhatunk!